Dagens - slappt och skönt


Den ljusgråa tröjan är köpt på Primark i London, halsbandet fick jag av Lovisa i julklapp och chinosen är från gina tricot. Till detta matchades ett par beigea converse, en brun axelremsväska och vita tumvantar; slappt och skönt helt enkelt. Perfekt för en fika på stan med tjejerna och som det var tänkt, lite solning... Men tyvärr var det superlång kö vid solariumet så jag och Lollo bestämde oss för att strunta i det. Kanske att vi sticker iväg imorgon en kortis om vi hinner, men jag tror tyvärr inte det. Jag får köra på min b u s och hoppas på att det blir någorlunda jämnt! TTYS people

Underbara vår.


Är det någon mer än jag som börjar längta efter våren när ni kollar på H&Ms hemsida? Så grymt mycket nya snygga kläder! Gaah jag får köpångest. Men det känns kanske inte direkt som det smartaste man kan göra att beställa hem en massa vår-och sommar kläder i december. Så jag får väl vänta ett tag antar jag, haha.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag ha lite hemmaspa, mysigt! Sen efter lunch någon gång ska jag och Lollo iväg och sola solarium, guuuud vad jag längtar efter lite färg på kroppen. Jag är verklgen hur blek som helst nu på vintern, jag får nästan ångest när jag tittar på alla bilder från i sommras och ser hur brun jag var. Som här till exempel:

MMMMMMMMMM sakna! Men vi hörs senare, puss på er.

Circus

Agnes och Astrid stack just hem, riktigt mysigt var det att ha dom här. Vi har mest suttit och snackat, ätit julgodis och tagit lite roliga bilder, haha. Jag fick julklappar av dom också! Det här fick jag:

Av Agnes: hångeltuggummi  (hehe) & badskum :D
Av Astrid: ett armband: likadant som jag köpte idag fast orange! ;D

Här kommer lite andra bilder från kvällen:





Jag hoppas ni förstår att vi är väldigt seriösa på alla bilder.



No place like home

Äntligen hemma, gud vad skönt det känns! Visst var det mysigt uppe i Dalarna men jag föredrar faktiskt det lite mer sociala Uppsala.. ;) Direkt när jag kom hem drog jag ner på stan och träffade Astrid. Vi gick runt och tittate lite, shit vilken mellandagsrea! Jag köpte ett armband, inte på rean dock, som jag ska ha på nyår, såhär ser det ut:

Fint, visst? :)
Nu ska jag packa upp lite och sen om ett tag kommer Agens och Astrid hit. Hörs kanske senare ikväll, puss!


Hejdå bloggen!

Nu drar jag upp till vår stuga i Dalarna, och kommer hem på måndag eller tisdag. Ni får ha det bäst sålänge, puss!


Tema : Tulpan


Jag har helt ärligt blivit beroende av min nya kamera! Den är så grymt bra - i love it, so much. Här kommer lite bilder jsom jag tog idag.




Bildbomb : Julafton 2009


Den bästa julklappen var helt klart en systemkamera! Canon 400D! Det är förresten med den som alla bilder nedan är tagna.

Min sötis Malin tittade förbi en stund, som alltid, vi utbytte julklappar och drack lite glögg och sånt.

Jag fick dom här söta minishortsen av henne.

På morgonen var vi i kyrkan. Där träffade jag Lovisa, vi utbytte också julklappar. Fick det här superfina halsbandet av henne och några ringar!

Julafton spenderades tillsammans med mina föräldar & mina syskon, min mormor & morfar, min farfar och min kusinfamilj.






Random julbilder från idag.

God jul!

Min julklapp till er, mina fina läsare, är att jag har gjort om designen lite! Har haft lite tid över nu då vi väntat på att släkten ska komma i typ en timme, så då har jag fixat med den. Vad tycker ni? Blev den bra? Jag tycker att det känns lite ovant när jag går in och tittar på bloggen men jag gillar den. Kanske ska fixa lite mer med den sen. Men det viktigaste är vad ni tycker, så säg gärna det!

Nu ska jag går ner och hjläpa mamma fixa med det sista grejerna. Hoppas ni har haft än så länge, och får, en bra julafton, pussar!

Three green stripes


Jullov!


Humör: nyvaken och glad

Kan ni fatta att det är julafton imorgon?! Det är helt sjukt. Allt har gått så himla snabbt, hela terminen är plötsligt slut. Det ligger som en overklighetskänsla över det hela, jag kan ärligt talat inte fatta det! Gud va skönt det ska bli med lov, gaah jag blir glad av bara tanken. Vad tycker ni om att ha jullov nu, är det inte skönt?♥

Nu tänkte jag berätta om gårdagen för er som är intresserade, haha.
Först hade vi avslutning klockan 11 i kyrkan. Efter det gick alla klasser till sitt hemklassrum och fick hade betyg. Jag blev jättenöjd med mina; 5 MVG, 5 VG och 1 G! Jag trodde faktiskt inte att jag skulle få så bra. Här är bildbevis för dom som inte tror mig: (jag har täckt över namn, personnummer, klass, skola och kommun på bilden)


Efter betygsutdelningen gick jag, Sharmin och Ida först hem till Ida för att hämta några filmer, och sen fortsatte vi hem till Sharmins mormors hus. Hennes mormor är bortrest och därför fick vi låna huset och vara där. Efter en stund kom Lollo, Deka och Daisy också dit. Vi hade det jättemysigt, kollade på film och tjockade oss. Då vi gjort det i typ 7-8 timmar så var Deka och Sharmin tyvärr tvungna att gå hem. Men jag, Lollo, Ida och Daisy behövde inte åka hem än, och det ville vi inte heller. Därför drog vi till Sunnerstabacken och åkte pulka, hahah! Jag mindes inte att det är så otroligt kul att åka pulka, grymt roligt var det verkligen! Vid klockan 11 kom Idas mamma och hämtade oss och skjutsade hem oss, gulligt! Lollo stannade hos mig ett tag, vi satt och pratade och redde ut en massa grejer, vilket kändes hur bra som helst. När hon gått hem satt jag och töntade mig framför datan ett bra tag innan jag gick och la mig, haha, men sen somnade jag tillslut. Det var i alla fall en riktigt bra dag, oförglömlig!

Nu ska jag julstäda i mitt rum och sen får vi se vad som hittas på. Have a nice day.

Min första video på bloggen, haha!


HAPPINESS

Jag har just haft en riktigt bra dag. Kommer inte ihåg senast jag var såhär lycklig.

Det är så mycket jag vill berätta, det har hänt så mycket! Men jag är grymt trött, så jag berättar allt imorgon istället! Men här får ni i alla fall lite bilder från idag:



Sharmin, Ida och jag påväg hem till Sharmins mormors hus i snön efter avslutningen.


Mina underbara tjejer, lovet kunde inte ha fått en bättre start än det här! Pussar.

22 december : hela dagens






Julavslutning here I come!


Är långt ifrån klar, måste fixa håret, sminka mig och äta frukost innan jag sticker. Men här har ni i alla fall dagens kläsel; snyggt och enkelt. Men vi hörs senare idag när jag kommer hem så kommer det nog en bättre bild också. Hoppas ni får en bra dag, puss!

sleepingtime


bild från i somras : sakna

lov om 15 timmar!
puss och godnatt♥

3 dagar kvar


tee-vet inte, halsband-jc, armband och jeanstights-gina tricot, ringar-h&m


Hej mitt vinterland



Jag tycker det är så otroligt vackert ute nu, men snön och allt! Vet inte varför men jag blir på något sätt lycklig av den. Aja, nu på morgonen har jag varit i kyrkan på gudstjänst. Ganska tråkigt men hade i alla fall Tomas där, tur det! Nu ska jag klä granen med familjen, hahah. Ganska mysigt faktiskt om man tänker efter, så jag ska försöka göra det. Men vi hörs senare. X




the trend is black @ glacéau vitaminwater party






Julklappar : check!

Idag har jag ägnat mig åt att slå in alla julklappar och fakiskt skriva julrim till alla! Känner mig väligt duktig. Och bra blev dom också, typ första gången. Men det kanske var för att jag tog lite smyghjälp av julrim.nu, hehe. Men nu ska jag fika, puss på er.


Påväg ut

Nu ska jag alldeles strax gå och möta Astrid och Agnes som
kommer med bussen hit. Vi ska ha tjejkväll och antagligen
kolla på film och lite sånt. MYS, i've missed them. Kisses!

Old pic på mina gullungar.

En vecka blev det!

Faktiskt en ganska skön vecka. Bloggningen kan ibland göra mig ganska stressad. Men nu känner jag verkligen att jag har tid, plus att det är ju så kul att blogga! Haha jag får ta och erkänna att jag faktiskt är en riktig bloggnörd. Även om jag inte bloggar själv så går jag ändå in och läser mina favoritbloggar nästan varje dag. :P

Eftersom jag inte bloggat på en hel vecka har det ju hunnit hända en massa grejer också, men tyvärr orkar jag faktiskt inte berätta om allt. Men det allra bästa kan jag i alla fall berätta:


VINTERN HAR KOMMIT TILL MUPPSALA!


BLOGGPAUS

Har funderat ett tag, och nu har jag bestämt mig. Jag vet inte varför egentligen, har bara tappat lusten lite. Det känns mer som ett tvång att blogga än det kändes förut. Så jag tar en paus nu bara så ni vet, och är tillbaka igen... Ja när jag får lust helt enkelt. Hoppas ni vill fortsätta läsa sen när jag börjar blogga igen! X.

PÅ ÖNSKELISTAN



NR 1: EN SYSTEMKAMERA

Dagens + Luciaträning


Tee från monki, cardigan från H&M och kjol från gina tricot.

Kom precis hem från skolan, hade världens jobbigaste och längsta (3 timmar!) luciaträning nu på eftermiddagen, med bland annat dom här härliga människorna:

Från vänster kan man se: Anny, Media, Lovisa, Adam, Deka, jag, Oliver och Sharmin.

Imorgon ska jag upp klockan 5 eftersom vi ska ses på skolan vid kvart i 7 (på morgonen!!), fyfan asså. Men så är det när man ska vara med i luciatåget, hahah nästan så jag ångrar mig lite nu... Men nej då, såklart jag ska vara med, men det får bli en tidig kväll för mig ikväll. Känner mig redan helt slut så det blir nog inga problem med att somna i alla fall. Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs senare. Puss!

-


source: thecobrasnake

ÅÅÅÅÅH det här är en sån där dag då allt känns helt j*vla meningslöst. Allt har bara gått fel och därför har jag varit sur och trött hela dagen. Får tyvärr avsluta dagen med ett inte så trevligt inlägg men orkar faktiskt inte vara glad nu. Jag vill bara sätta mig i karusellen på bilden och åka 1000 varv och sen spy ut hela mitt innehåll. - Okej det där var grovt. Men ska gå och lägga mig nu och försöka sova bort mitt dåliga humör, godnatt.

Svarta favoriter


Alla dessa snyggingar finns att köpa online (se nedan), är det inte fantastiskt?

1) Chicy
2) Topshop
3) New look
4) Asos
5) H&M
6) Topshop

Dagens + Veckans blogg !





T-shirten är min syrras, vet inte vart den är köpt. Kjolen är från Miss Selfridge i London. Örhängena köpte min pappa till mig då han var i Portugal.

Nu till något helt annat! Det är så att jag är med som finalist i "Veckans blogg" hos Sofie och jag skulle bli jätteglad om ni ville rösta på mig där! För att göra det, klicka här. Laters!

BTW SÅ HAR JAG NAMNSDAG IDAG! Fick det här:  (kort & biobiljett)
Anna Julia Sofia - Grattis till mig, och alla andra Annor såklart! ;)

ALICE DELLAL


Har ju skrivit om tjejen förut, men kan inte sluta påpeka hur grym hennes stil är!


sweet dreams are made of this


vågade nääääästan..


PLAID & COLORFUL



sakna : så oerhört mycket


ph : pappa

We were both young when I first saw you

Här kommer ett lite allmänt inlägg. Jag har kommit på att jag älskar den här låten:
 Taylor Swift - Love Story

Jag har också kommit på att jag måste skriva en önskelista! Haha jag som alltid brukar vara klar med den redan i november. Men i år vet jag inte, jag kan bara komma på en sak att önska mig och det är en kamera. Och det å andra sidan har jag velat ha enda sen i sommras så.. Det är ju alltid något. Resten av önskelistan får jag komma på någon annan dag, har varken tid eller ork att göra det nu. Jag har spanskaprov imorgon och känner verkligen att jag inte kan någonting, så tyvärr ska jag ägna hela min kväll åt pluggning. Aja, det är som det är helt enkelt, bara att stå ut. Faktiskt så är det ju bara 2 veckor kvar till jullovet nu, YEAY! Det ska verkligen bli skönt, känner verkligen att jag behöver en paus från allt pluggande i några veckor, mmmmmm.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ser ut såhär (jag vet att jag är snygg):



badhumör + ny peeling = perfect match

fick den här peelingen  (som för övrigt luktar jättegott!) av min gulliga mamma igår, och nu är jag på riktigt badhumör, så tror jag ska ha lite spakväll här hemma hos mig. det var länge sen jag badade, har faktiskt tänkt göra det ett bra tag nu men det har aldrig blivit av - har så mycket att göra nu sista veckorna innan jul med skolan och så. men ikväll har jag tid, äntligen! hoppas ni får en fin kväll, pussar.

julia + brunt hår = ska jag våga?


thecobrasnake


redo att åka

packning √
nervositet √
förväntan √

NU STICKER JAG TILL RÄTTVIK, later fellas!

PÅ ÖNSKELISTAN


NR 2: SANNA KUMLINS GARDEROB

Kan det bli mycket snyggare?


Otrligt fina ringar från Fashionology.


Sonia Rykiel Pour H&M

Ni har väl knappast missat att Sonia Rykiel har designat en supersnygg underklädes- kollektion för H&M? Om det faktiskt var så hade missat det så vet ni ju nu i alla fall. Den släpps imorgon, 5 december. Tyvärr kommer jag inte lyckas komma ner på stan någonting imorgon eftersom jag ska på en konfa-grej i Rättvik, men kanske på söndag. Då ska jag ta mig en titt på det jag spanat in på hemsidan, kanske köpa något. Mina absoulta favoriter ur kollektionen är de här snygga underkläderna i spets. Love them!


tudeis autfit


hm jag vet att bilden är lika skum som min egelska stavning är bra (= mycket)

vita strumpor & blommig sjal från h&m
grön stickad tröja från gina tricot
svart långärmad topp från bikbok

Help me: Vilken klänning?

Var på stan idag med Astrid (kul att träffa henne!) och köpte två klänningar. Tycker att båda är jättefina men tror bara jag ska behålla en av dom. Därför undrar jag nu: Vilken klänning tycker ni jag ska ha kvar?


H&M, 349 kr.


gina tricot, 249 kr.

Det är svårt för dom är ju så olika! Den röda skulle passa perfekt på julafton, men rött på nyår? - Nej tack. Den andra skulle passa perfekt på nyår, men kanske inte julafton. Eller jo det kanske skulle funka med ett par röda strumpbyxor eller nåt? Vad tycker ni?


lite bilder som daisy tog igår, love u guys


ph: daisy itp: jag, sharmin, lollo, anny, deka & ida

ph: daisy itp: deka

ph: daisy itp: lollo

ph: daisy itp: sharmin, lollo, deka, jag & ida

ph: daisy itp: sharmin, lollo & anny


Give them a smile and act like you don't care.



Jobbig kväll, tänkte först publicera värsta depp inlägget men nej, tänkte att det nog skulle vara lite roligare för er om jag är glad. Idag har jag - as always - varit i skolan. Överraskning? Njaa.. Efter skolan hade jag väldigt stor lust att följa med Lollo och Sharmin ner på stan men tyvärr kunde jag inte, var tvungen att plugga. Så det gjorde jag också, väligt duktigt. Haha gud vad tråkigt det här låter! Sorry about that, min anträngning ligger på noll för tillfället så jag kommer tyvärr inte på något intressant att skriva om. Men förhoppningsvis kommer det tills imårn, om jag sover lite. Vilket jag tänkte göra nu, så godnatt på er. XX

helt klart en nödvändighet


2 december


Suga suga how you get so fly?

Idag har jag varit duktig och tränat, känner mig riktigt stolt nu faktiskt. Plus att jag hann med lite spanskaplugg i reklampauserna på DHW, tur att dom är så långa! Nu ska jag i alla fall sova, är grymt trött. Godnatt mina söta läsare, kärlek till er.♥



Älskar låten, en av mina favoriter för tillfället.


Stilikoner : enligt mig


Taylor Momsen


Peaches Geldof


Pixie Geldof


Whitney Port


Alice Dellal


1 december


RSS 2.0