Julia ♥ Malin

Kom precis ut ur duschen. Nu ska jag plugga en stund och sen blir det sova - gaah behöver verkligen det. Har varit med Malin i stort sett hela dagen, i alla fall sen jag slutade skolan. Först var vi på stan och provade jeans och kläder till nyår, och sen drog vi hem till henne. Där åt vi middag och kollade på film, och sen drog vi ut och träffade några. Mysig dag, tack för den gumman. Sov gott allihopa, pussar! :)


sammet : fiskfjäll

 

Ny festfavorit, vill ha vill ha vill ha! 349 kr, H&M.


Vill ha just nu


Skjortor från Chicy.


Tisha från Modekungen.

FÖRSTA ADVENT


Idag får man äntligen tända det första ljuset i adventsljusstaken! Åh det bara spritter i mig av julstämningen, allt känns så mysigt. Jag blir alltid så glad när julen närmar sig, vet inte varför men det är något speciellt med just den här tiden.


tjugonionde november


VARMT & SKÖNT
pälsmössan och cardiganen är från h&m, linnet från newbody, jeansen
från cheap monday, uggsen från din sko och dunjackan från stadium.♥


Kvällen

Huh måste bara säga, innan jag skriver det här inlägget, att jag har extrem huvudvärk och är så trött att jag håller på och somna framför datorn (fattar inte själv varför jag är vaken egentligen, ska fan upp tidigt imårn!) så förvänta er inget superinlägg.


Älskar inte ni också ljus?

När Ahlqvistrna kom satt vi först och pratade och åt lite "tapas" enligt mamma, haha. Sen smög jag och Malin iväg, haha hon hade en hel del att berätta om man säger så... Aja sen efter en stund kom Sara också, vi satt och snackade alla tre ett bra tag innan vi gick ner och åt. Middagen var supermysig, gott och trevligt var det. När vi hade ätit klart tittade alla "barn" förutom Oskar på Titanic. Mitt i filmen var det efterrätt, mums!




Efter det kollade vi klart på filmen. Ååh den är så OTROLIGT BRA, gissa hur mycket jag grät?! Satt och grina som en liten bebis, när filmen var slut hade jag tårar, mascara och snor i hela ansiktet (ursäkta det där lät inte så trevligt...)! Haha sen gick jag och Malin upp på mitt rum, jag grät klart och sen satt vi vid min dator och chillade tills dom åkte hem vid 12 halv 1-tiden. Jättemysig kväll var det, thankyou!

Nu måste jag verkligen sova, ska på gudstjänst kl 10 imårn (idag!). Sov gott♥

Bildbomb från igår kväll


Agnes, jag och våran coola pizza-deg.

Hihi jag och min söta Agnes!

Det finns en sötis som heter Astrid också.

Top Model nästa? NAAAAT

Älsklingar.

Kolla mitt snygga hopp!

Väldigt seriös bild på mig och Agnes.

Tack för kvällen tjejer, GRYMT MYSIG var den! Måste helt klat göras om.


Lördagens outfit


En fråga: Kan man bli sexigare?

Nu har Astrid skickat över alla bilder från igår kväll så en bildbomb kommer strax! Såhär såg jag ut i alla fall för er som undrar; wild and crazy. Ja ni vet vad man säger... En bild säger mer än 1000 ord. Och då syftar jag på bilden ovan. Men för att ni ska kunna ta mig lite mer seriöst lägger jag även upp den här bilden:


Lite mer allvarlig i alla fall.

Tee-Monki, Pälsväst & Jeansshorts-New Yorker, Armband-Gina Tricot, Ringar-H&M.

Just nu...



...sitter jag och myser i min säng med datorn i knät. Det har varit en ganska jobbig dag, men mitt humör har varit på topp nästan hela tiden faktiskt.

Jag blev väckt vid halv 10 och meddelad att vi skulle på fika hos mormor. Fixade mig och lite sånt, sen åkte vi dit till klockan 11. Det var ganska mysigt där faktiskt, mina kusiner var också där. Min morfar har varit i Sydamerika i några veckor, så han hade köpt presenter till alla, gullig som han är! Jag fick ett par supersöta örhängen och en tidning på spanska som jag antagligen aldrig kommer kunna läsa, hihi.

När han var och visade alla andra en massa kort från resan (hehe jag orkde titta i typ en kvart sen blev jag uttråkad) satt jag och mormor och pratade lite. Jag passade på att fråga henne om hon hade någon gammal hawaii-skjorta eller något liknade som jag skulle kunna få låna, ska ha dansuppvisning luciahelgen och då ska vi vara turister, haha. Vi gick ner och letade i deras källare, och det slutade med att jag fick en massa kläder, men tyvärr ingen hawaii-skjorta, haha!

Bland annat fick jag den jättegulliga koftan jag har på mig idag. Fick en massa annat också; en liten brun väska, en grymt söt blus, en gammal (skitcool enligt mig) mössa och en lång svart kappa med pälskant. Snacka om generös mormor, det får ni väl ta och hålla med om?

Efter fikat hos mormor skulle jag ner på stan med Lollo, men tyvärr blev det inte så för vi insåg att vi bara skulle hinna gå i typ en halvtimme eller nåt, och då kändes det inte som att det var så stor idé att ens åka ner. Så idag har jag ägnat mig mycket åt att plocka undan och fixa i mitt rum, och snyggt blev det! Så nu är det avklarat i alla fall, skönt.

Sitter och tittar på den superfina ljusstaken som mamma köpte till mig idag (TACK!) på ICA. Hehe det låter lite B men den är faktiskt jättefin. Vid halv 7 kommer Malin och hennes familj hit och äter middag, det ska bli kul! Malin skulle sova här ikväll också men det gick tyvärr inte nu, så det får bli någon annan gång.



Hoppas ni får en bra kväll! XX

tjugoåttonde november


Koftan fick jag idag av mormor. Linnet är från Gina och spetstightsen från Cubus.


H&M HERR!

Jag har verkligen öppnat mina ögon för H&Ms herravdelning.
Kolla vilka snygga grejer jag hittade på deras hemsida! :)


Hulken tee, 149 kr.

Färgglad skjorta, 249 kr.

Cool mössa, 49:50 kr.

I love walking in the rain...

...because then nowbody knows that I'm crying.



Jag säger godnatt tillsammans med underbar inspiration från The cherry blossom girl. Förlåt för att det inte blev någon dagens outfit idag, jag lyckades tyvärr inte ta någon bild. Men vi tog en massa bilder med Astrids kamera under kvällen, så såfort hon skickat dom till mig kan jag lägga upp om ni vill. Men nu måste jag verkligen sova, är trött som en... Ja vad är det man säger? Aja, väldigt trött i alla fall. Hoppas ni haft en bra kväll, puss!


Getting ready for tonight

Kom precis ut ur duschen. Ska klä på mig och lite sånt nu och sen gå och möta Astrid och Agnes vid busshållplatsen runt halv 7. Vi ska ha tjejkväll här, grymt mysigt ska det bli! Men jag uppdaterar igen senare, hoppas kunna klämma in någon bild på dagens outfit då också. Hoppas ni får en underbar kväll! XX


My big white flutter



Sammetstofsen har jag sytt själv. Linnet är från H&M och tröjan
från VILA. Örhängena vet jag inte riktigt vart dom är ifrån, min 
pappa köpte dom till mig när han var i Portugal. Tightsen är väl
från H&M eller något sånt skulle jag tro. Knästrumporna är köpta
i London på Mark&Spencer's.


Snart!

Alldeles strax kommer mamma hem, pappa är och hämtar henne på flygplatsen nu. Hoho I'm so happy. Jag har saknat henne, och nu kommer hon äntligen hem! Haha okej inte för att hon har varit borta så länge, några dagar. Men ändå, brukar inte ni sakna er mamma när hon är bortrest? - Tänkte väl det. Men jag måste stänga av nu, ska sova direkt när jag sagt hej till henne. Puss och godnatt!


Älskar låten.


Nyårsdrömmar



Grymt fina klänningar, funderar på att köpa någon av dom till nyår.
Allihopa är från H&M, bara 199 kr/st. Vilken tycker ni är snyggast?


I just looove my bandana



Snusnäsduken vet jag inte vart den är köpt.
Tishan är från Gina Tricot.
Linnet under är från Newbody.
Ringarna () är mammas.
Jeansen är köpta i Stockholm, på Zara.
Väskan är från Accent.

The impossible made possible...

<--- NY BILD!

(
)

Haha jag är lite stolt faktiskt! Jag har ju lovat er en header också... Om jag ska vara ärlig så har jag inte ens börjat med den än. Men det ska jag! Hoppas jag har tillräckligt med tid och ork någon gång snart så jag kan fixa den. Men tills dess är det bara för er -och mig- att stå ut.

darkness & contrast




MMMMMMMMMMM


24 november



stickad tröja-gina tricot
halsband-jc
ringar och tingts-h&m

Just another lesson to be learned



Gotta move on and not lose faith
Just another obstacle to take
Live my life before it gets too late
I won't give up
I won't stay down
This is what life's worth living for
Life's worth living for

I still believe in love


Måndagschill


Blev tråkigt idag, men jag orkade inte, det är faktiskt måndag.

Boleron är från Zara, köpt i London.
Linnet är från Newbody.
Jeansen är Malins, från Cheap Monday.
Ringarna är från H&M.


Eftermiddagen spenderade jag hemma hos Lollo, det var mysigt. Vi gjorde nudelsoppa och pluggade faktiskt! Duktiga vi är. Ikväll har jag inte gjort så mycket, kollat lite på teve och segat framför datan. Vad har ni gjort idag? :)

*


Glowing Edges




Satt och lekte lite med fotoprogrammet Picture It! som jag i min dator (grymt bra). Visst blev bilderna coola? ;)

Helgens inköp


Snygg grå pälsväst från New Yorker, 269 kr (REA!).
Fina ringar från H&M, alla fyra 49 kr.
Coola tights med prickar från H&M, 49 kr.

tjugoförsta november

Först måste jag bara ta och säga att New Moon var GRYMT BRA! Bättre än jag trott faktiskt. Om man har läst böckerna brukar ju man aldrig tycka lika mycket om filmerna, men faktiskt så var filmen nästan lika bra. Gaah ni som inte har sett den MÅSTE SE DEN.

Aja, this was my day: Tog bussen ner på stan och träffade Malin och lite annat folk. Hann knappt säga hej till dom för sen drog Malin iväg med mig, hon behvöde köpa lite grejer. Hon köpte en bh (inte den på bilden) och etr par skor. Själv köpte jag några ringar och ett par tights - nödvändigheter (bilder kommer strax!). Sen mötte jag upp Lollo och vi gick och åt en supermysig och framför allt god middag på Fugo. Efter det gick vi direkt till bion - NEW MOON! Astrid och hennes kompis Sofoa var på samma föreställning som oss, trevligt! Filmen var i alla fall, som sagt, superbra. Efter filmen tog vi bussen hem till Lollo, och där var jag resten av kvällen, kom hem vid.. Ja en liten stund sen, typ en halvtimme sen eller nåt sånt.


dagens outfit:

haha snygg min där asså.. :P

sjalen är gammal, hittade den i våran utklädningslåda faktiskt.. haha. pälsvästen är från new yorker, köpte den igår (eller förrgår blir det ju nu..). linnet syns knappt men är från rut mfl. ringen är mammas. och tightsen är väl från h&m eller nåt sånt. :)

I gotta feeling...

That tonight's gonna be a good night.
That tonight's gonna be a good night.
That tonight's gonna be a good good night.


Nu sticker jag alldeles strax ner på stan och träffar Malin, Sara och en Sara. Sen ska jag ch Lollo gå och äta midag på nån mysig resturang och sen ska vi se New Moon! Jag är grymt taggad, har längtat efter att få se den här filmen sååå länge nu. Men vi hörs antagligen senare ikväll när jag är hemma igen. Pussar!

In your eyes I see the sunshine



För första gången på jag vet inte hur länge, minst en månad, vaknade jag och möttes av solsken utanför fönstret! Jag är en sån där person som påverkas otroligt mycket av vädret, därför har jag varit ganska depp ett bra tag nu, men idag (!!!) är jag så glad! Nu ska jag gå ner och äta frukost, sen kratta lite löv så jag kan tjäna lite extra pengar. Alla mina pengar kommer nog gå till julklappar nästa månad så jag måse jobba extra om jag ska ha pengar till annat också. Sen senare ska jag ner på stan och träffa Malin, det va ett tag sen! Aja, vi hörs igen senare, puss.


Favoriter från H&M



Avslutar dagen med tre favoriter från H&M.

Är hemma nu som ni antagligen förstår, det var en mysig kväll hemma hos Nathalie. Vi
 åt middag och sånt och sen tittade vi på idol. Blev en hel del kort också som jag hoppas på
att Nathalie kan skicka till mig sen. Men nu måste jag sova, är hur trött som helst! Sov gott


20 november



diadem-h&m, linne-gina tricot, jeansskjorta-gina tricot, sjal-espri, tights-h&m,
leggings(de vita)-lindex, knästrumpor-marks&spencer's, väska-accent.

Nu sticker jag iväg till Stockhom för att fira Nathalie!
Hörs senare när jag är hemma igen, puss på er.


Grattis gumman!


Bild tagen av mig.

Idag har vi känt varandra i hela 14 år, och jag hoppas verkligen att det blir mycket längre. Grattis på födelsedagen Nathalie!


'


Sotis



stockholmstreetstyle

Så grymt snyggt! Älskar att båda två matchar med rutigt
som ger en lite merr avslappnad look. Håller ni med mig?


I can see it in your eyes


Sitter och pluggar för fullt. Har fixat lite med designen också, men den är långt ifrån klar! Har inte ens någon header nu ju. Men det kommer, i promise. Känner mig helt död, är så grymt trött. Jag har varit helt borta hela dagen, nästan lite läskigt faktiskt. Men jag blir nog piggare snart.

Förlåt förresten för att det har blivit så tråkig bloggning på senaste tiden! Har haft så mycket att göra. Men jag lovar att bättra mig, hoppas det bir lite lugnare med skolan och så efter den här veckan.

Nu måste jag tyvärr återgå till pluggandet. Pussar!

Dress your legs!


Något jag verkligen fastnat för i höst är leggings! Gärna i en massa olika utstyrslar, mönster, färger och material. Grymt snyggt, de kan verkligen göra en hel outfit. Eller vad tycker ni? ;)

Pimp my blouse



Blusen är mormors gamla som jag fått och gjort om lite. Linnet är från kappahl tror jag. Tightsen är antagligen från H&M eller nåt sånt. Halsbanden är från JC och örhängena är jag tveksam till, kanske guldfynd. Nitarmbandet har jag ingen aning om och skärpet är från H&M.


Goodnight Sweetheart Goodnight



Riktigt sövande låt faktiskt, tycker inte ni? Jag ska sova nu i alla fall, sov gott!


Oliver Stalmans













Gick hem från skolan innan lunch, är verkligen helt slut. Min matlust=noll men jag ska ändå försöka äta lite nu, har fortfarande inte ätit nåt idag. Uppdaterar igen senare, ni får njuta av dom där supersnygga bilderna tagna av Oliver Stalmans sålänge.

Sanna Kumlins


Bilden är en länk till hennes blogg.
Den här tjejen klär sig så j*vla snyggt måste jag bara ta och säga! Det håller ni väl med om? ;)


Hemma igen ☺

Nu är jag hemma från konfalägret! Grymt roligt var det förutom att jag har varit superförkyld hela helgen så jag har gått och snorat på alla som var där.. Menmen! I fredags lekte vi lite lekar och sånt, och på kvällen hade vi kvällsbön då vi sjöng om jag minns rätt. På natten var vi ute och lite sånt, det var roligt, men gissa hur trött jag va igår? Då gjorde vi lite olika grejer, var ute i regnet och grillade korv till lunch och sydde bibelfodral bland annat. På kvällen lekte vi lekar igen, riktgt kul faktiskt. Innan vi skulle gå och lägga oss hade vi lite b-fest inne hos killarna, och sen skulle vi ha efterfest på natten men jag somnade och vaknade inte sen när Lollo försökte väcka mig eftersom jag sov så djupt, så jag fick lite sömn inatt i alla fall. Tyvärr tog jag inte en enda bild, fattar inte hur jag lyckades med det. Aja, någon annan kanske tog lite bilder som den kan skicka till mig sen eller nåt.

Nu ska jag äta lunch och sen ska jag och mamma bort och titta på nya snowboardbyxor till mig. Mina från förra året är knallrosa, snyggt.. Men jag uppdaterar igen senare, puss!

Konfaläger here i come!

Nu sticker jag alldeles strax iväg på konfaläger i Järlåsa över helgen. Kommer hem på söndag
vid lunch någon gång så då blir det en massa uppdatering. Hoppas ni får en bra helg, pussar!


Fredagen den trettonde



tröja-primark(london),linne-gap(london),halsband-jc,armband-vet inte,leggings-gina tricot.


Gammal & älskad



Den kanske är lite gammal men grymt bra! Precis som mormor, haha. Hon är förresten här nu och är barnvakt, hehe. Tyvärr var min och Lollos dans inställd idag så vi tog en exra sväng på stan istället, och det var kul det med. Men nu ska jag krypa ner i badet med biologiboken (hur mysigt lät inte det?), haha. Sen blir det om möjligt ännu mer plugg. Hoppas ni haft en bra dag! Puss


Tolfte november


sjal-ingen aning, tröja-gina tricot, linne-newbody, armband-gina tricot, väska-accent.

Fick håltimme från svenskan, vår lärare var sjuk, så nu sitter jag här hemma och äter nudelsoppa (mums!) istället för äcklig skolmat. Ska försöka hinna med lite plugg också, roligt. Efter skolan drar jag direkt ner på stan med Lollo och sen är det dans, så det blir ingen uppdatering förns ikväll. Men vi hörs då, puss!


11/11


jeansskjorta-gina tricot, tisha-monki, nitarmband-vet inte.


Lite nytt

Var på stan idag efter skolan med Lovisa. Dom här snyggingarna fick följa med mig hem:


tisha-monki & halsband-jc


DHW bland annat

Kom ut ur duschen ganska nyss, och nu sitter jag och bloggar, stickar, äter en macka och tittar på Desperate Housewives - samtidigt. Haha vad cool jag är. Vad har ni för er? :)


Jag är väl inte ensam om att tycka att Eva Longoria är grymt vacker?

Rita med en krita



Nu sticker jag iväg och tränar, men uppdaterar sen! Puss


Tionde november


sjal-h&m,jeansjacka-h&m,skinnjacka-gina tricot,tisha-vet inte,väska-accent,leggings-gina tricot.


stockholm street style


Good morning sunshines ☼



Ni får vara mina solstrålar i detta hemska novembermörker jag ser utnför fönstret. Jag tror inte det har varit sol här i Uppsala på över en vecka. Vart tog mitt vackra höstväder vägen? Men nu är det ju novomber, vad annars kan man vänta sig. Jag gillar inte den här periden på året, tiden mellan hösten och vintern. Den är alltid så grå och trist! Eller vad tycker ni?

Jag har sovmorgon idag, börjar inte förns halv elva: SKÖNT! Så nu har jag gått upp lite tidigare än jag egentligen behöver så jag kan ta det lugnt. Men nu ska jag gå och äta frukost, hörs sen. ☼

Bloggning i svartvitt

Haha det blev bloggning i svartvitt idag. Snyggt men kan bli lite tråkigt, speciellt eftersom jag ju har svartvit header och sånt. Nu för tillfället sitter jag och stickar, ligger efter lite i syslöjden. Vid halv tio hade jag tänkt kolla på Fashion, den här veckan är det ju från Fashion Week i London! Ska ni också titta? :)

david shama




i'm in love with this song



i'm leaving your town again
and i'm over the ground that you've been spinning
and i'm up in the air said baby hell yeah
well honey i can see your house from here
if the plane goes down, damn
i'll remember where the love was found
if the plane goes down, damn


The extras'


örhängen & armband - gina tricot


the cherry blossom girl


Nionde november


linne & cardigan -  h&m


Fars dag

Min lilla pappa fick ett presentkort på Stadium av mig, och en bok av mina syskon. Och så åt vi chokladpudding till efterrätt, hehe, en av hans favoriter. Vad gav ni till era pappor idag? :)


Wishlist

  • En resa någonstans utomlands
  • En riktigt bra digitalkamera
  • En prenumeration på CHIC

Vad önskar ni er i julklapp? 



Malin åkte precis hem, det va mysigt att ha henne här. Igår kväll kom Tomas hit, och Johan va här en kort stund också. Vi kollade på film och åt godis och lite sånt, haha. Nu imårse när jag och Malin vaknade åt vi frukost framför teven, Djävulen bär Prada kollade vi på. Precis när filmen var slut kom Malins pappa hir för att hämta henne, så det var ju lägligt. Idag ska jag ha en riktig pluggdag. Har blivit väldigt dåligt med såna på sistone så jag har en hel del att ta igen. Men nu först måste jag städa, jippie!

Armband från Nuknuk



Jag har spanat in dom här tre snygga armbanden från Nuknuk.se ett tag nu. Funderar på att beställa hem något/några av dom. Vilket/vilka tycker ni är snyggast? :)




Allt är från New Look. - Nu ligger Malin här i min säng och snarkar, så jag antar att jag nog också borde gå och lägga mig nu. Men vi hörs imårn (eller idag blir det ju..)! Puss & Godnatt ☼

Taylor Momsen


Hur kan man inte älska stilen?


Sjunde november



Tee - Vet inte
Väst - Gina tricot
Skärp - Gina tricot
Pärlarmband - Gina tricot
Nitarmband - Vet inte
Leggings - Gina tricot

Myskväll med Malin

Nu är Malin här. Vet inte vad vi ska hitta på men hemma blir vi i alla fall, kanske ska åka och hyra film strax. :) Vad har ni för er ikväll?


Bild från förra helgen, i just love it.

Different hairstyles

Jag har funderat mycket över mitt hår. Det börjar se så tråkigt ut. Men om jag nu ska färga eller nåt, vilken färg? Hur tycker ni jag ska göra? Jag har kollat på lite gamla bilder på datorn, så ni kan få se hur mitt hår har sett ut do senaste två åren.. Haha ganska stor skillnad jämfört med nu.

HT sexan:

Kort och i min naturliga hårfärg.

VT sexan:

Lite längre och lite blekt.

HT sjuan:

Lite längre igen och brunt.

VT sjuan:

Hårförlängning och mörkblondt.

HT åttan (nu):

Dissat hårförlängningen och kört på blondare.

Hemmakväll



Min kväll spenderades hemma, med familjen, (inte så lite) chips, en brasa och en tidning.


Snygga väskor från Modekungen




Snyggt, Elin!



Elin Kling, lika snygg som alltid i kavaj, tee med tryck och lacktights.


Hemma♥

Slutade vid halv 2 idag eftersom mina två sista lektioner var inställda, skönt! Då tog jag bussen in till stan tillsammans med Lollo, Sharmin och Deka. Gick med dom en kort stund och tittade på tomteläder till Lucia, haha. Sen gick jag till Katarinaskolan och träffade Malin en kort stund medan jag väntade på att Agnes skulle sluta. Sen när hon slutat gick vi in till stan igen. På vägen träffade vi Melody en kortis. Vi tittade på kläder och sånt, väldigt trevligt. Jag köpte farsdagspresent till pappa. Sen var både jag och Agnes så trötta att vi bestämde oss för att börja dra oss hemmåt, så nu sitter jag här. Har ätit lite macka och sånt, blir sen middag. Ikväll ska jag faktiskt vara hemma, första fredagkvällen jag spenderar hemma på jag vet inte hur länge - det känns som åratal. Ärligt talat känns det skönt. Behöver verkligen en vilokväll som inledning på helgen efter den här veckan, har sovit jättedåligt. Så jag känner mig glad. Hur mår ni?♥


Supersnygga klänningar från H&M


Hallå där :)

Blev ingen uppdatering förns nu, sorry about that! Hade skola kvart över 8 till halv 4, och efter det stack jag och Lollo direkt ner på stan. Vi gick runt lite, jag lämnade tillbaka min gråa bolero från H&M, upptäckte när jag provade den hemma att ärmarna var alldeles för långa plus att den var lite stickig. Synd det för grymt snygg var den ju! Men nu har jag ju å andra sidan lite mer pengar.. Hehe. Vi gick också och hämtade våra biobiljetter till New Moon, weay. Och så var vi på Waynes och köpte Chai latte och varm choklad, mums!



Sen gick vi till dansen. Det var roligt, som vanligt. Efter det missade vi tyvärr bussen, så vi fick luffa runt på stan i regnet tills nästa kom. När jag tillslut kom hem duschade jag och åt, och ja nu sitter jag här.

Hur har eran dag varit? :)


Dagens



Linne, Cardigan & Tights - H&M. Örhängen & Halsband - Vet inte.


New Moon + sovdags

Bokade nyss biljetter till New Moon, jag och Lollo ska gå! Tyvärr blir det dock inte den 20, premiärdatumet, utan den 21. Det fanns inga bra platser kvar den dagen så vi valde att gå dagen efter istället. Grymt roligt ska det bli, ser fram emot det!



Men nu är jag  supertrött, så det får bli en tidig kväll. Blev inte riktigt klar med pluggningen men - whatever. Det löser sig, det får det göra. För jag orkar verkligen inte mer ikväll.

Hoppas ni haft en bra dag! Puss & godnatt♥




scorett, modekungen, h&m, monki, cubus, lindex, kappahl, the cobra snake, london fashion


Pluggningens återkomst

Nu ska jag fortsätta plugga, usch. Varför ska vi ha så många läxor till just imorgon? Lärarna verkar helt klart gilla att plåga oss på torsdagar, speciellt eftersom det är våran längsta och tråkigaste skoldag. Menmen, bara att bita ihop!


Hello sweeties!

Förlåt för att det inte blivit någon uppdatering förrän nu. Hade lite bråttom imorse så jag hann inte blogga. Sen var det skola till halv 4 och nu har jag pluggat lite och hjälpt Maja göra mat. Jag skulle egentligen föjla med Lollo och Media till stan efter skolan, men jag insåg att jag inte skulle hinna, för jag har verkligen jättemycket läxor som måste göras. Därför ska jag nog ta och fortsätta med dom nu.. ;) Men jag uppdaterar igen senare ikväll, puss!

Dagens



Örhängen-Glitter, Tröja(ny!)-Gina, Linne(syns inte)-H&M, Nitarmband-Vet ej, Väska-Accessorize(Helsingfors), Tights-Cubus, Uggs-Dinsko.

Desperate Housewives nästa!

Nu ska jag titta på Desperate Housewives, sen blir det lite plugg och efter det går jag nog och lägger mig. Så det blir nog ingen mer uppdatering idag skulle jag tro.

Hoppas ni får en mysig kväll! Puss♥

Mulberry i mitt ♥


Sugen på sommar?








Bilder lånade från H&Ms kampanj Inspiration: Marine. När jag er dom här bilderna blir jag sååå sugen på sommar! Blir inte ni? :)

Lite nya tröjor

Måste börja med ett stort tack för alla era gulliga kommentarer! Ni gör mig så glad.♥

Idag efter skolan stack jag ner på stan och träffade min söta vän Astrid, jättekul att träffa henne! Vi gick runt och tittade på massor av kläder, och gissa om jag hittade mycket som jag ville ha..? Faktiskt så köpte jag en några av dom också, check this out:



♥ Grå virkad bolero från H&M, 149 kr.
♥ Grågrön lång tröja från Gina tricot, 149 kr.
♥ Svart lång cardigan från H&M, 199 kr.
♥ Svart tröja i spets från Cubus, 199 kr.

Dagens



Örhängen - Accent, Tunika - Gina tricot, Väst - Gina triot, Amband - Gina tricot, Tights - H&M.


Spakväll + "Fashion"

Hej sötisar! Jag har haft en liten spakväll här hos mig. Tog ett långt bad då jag rakade benen och sånt. Sen hade jag i en superbra 3 minuters-inpackning i håret som jag fick av mamma förut (tack!), så nu doftar mitt hår underbart gott plus att det ser väldigt friskt ut.


Grönt badvatten.. Creepy. Haha men oroa er inte, det är bara mitt gröna badsalt. ;)

Kollade nyss på ”Fashion” på ettan. Jag tycker att det var ganska bra, kanske inte så jätte underhållande, men bättre än jag förväntade mig faktiskt. Om ni också tittade, vad tycker ni om programmet? :)


Tjejer med stil




StockholmStreetStyle


Jag ♥ Mohammeds jacka


Dagens




Ringar - Gina tricot, Sjal - H&M, Linne - H&M, Väst - Next (London), Kjol - Gina tricot, Skärp - H&M, Nitarmband - Vet inte, Tights - Vet inte, Jacka - H&M.

Godmorgon!

Har lite bråttom så hinner tyvärr inte blogga nu, men vi hörs senare! Pussar ☻

Bildbomb från lördagkvällen!




Hihi jag och Agnes blev helkära i Melodys stora gosiga nalle!

Söta Melody och (inte så söta..) jag.


Mina fina tjejer.

Filmmys. Ännu en väldigt snygg bild på mig.


Slut på lovet?

Jag slogs just av en tanke; idag är det den sista dagen på höstlovet. Det innebär ju.. Skola imorgon. Usch, riktig sönagsångest. Gud vad lovet gick fort! Tycker inte ni det? Alldeles för fort. Jag vill ha lov mycket, mycklet längre. Men det är som det är, bara att leva med. Det ska ju bli kul att träffa alla i skolan igen, en positiv grej i alla fall (även om det är den enda..)


Bild lånad från Google. Visst ser det härligt ut?

Men nu måste jag ta och städa mitt rum, har skjutit på det hela veckan. Blä. Hörs senare! Puss


Något som verkligen funkar!


Favoriter från Monki


Lördagkvällen

Vi kom till mormor vid 5-tiden. Där åt vi god middag och umgicks lite. Det var min familj och vår kusinfamilj som var där. Efter middagen gick mina syskon och mina kusiner bus eller godis, haha. Grymt söta va dom:



Arvid var skelett, Maja var häxa, Ellen var pumpa och Oskar var Darth Vader (han är besatt av Star Wars), haha visst är dom gulliga? Efter att vi hade ätit efterrätt så skjutsade i alla fall pappa mig hem till Melody. Agnes var också där. Vi hade jättemysigt, snackade massor och tog lite bilder och så (bilder kommer när Agnes har skickat!). Sen var det meningen att vi skulle kolla på en skräckis som jag tagit med, men sen kände ingen av oss så sugna längre, hahah. Så vi tittade på Tre döttrar och en mamma istället. Den var jättemysig. Sen tog jag bussen hem vid kl 12, och eftersom den inte stannade vid mig var pappa jättegullig och kom och hämtade mig så jag slapp gå.
Vad gjorde ni på halloween? ☻


Lördagkvällens makeup



☻ Ögonbrynspenna - Lumene
☻ Ögonskugga - Make Up Store
☻ Kajal - Maybelline
☻ Mascara - Maxfactor
☻ Foundation - Rimmel London
☻ Läppstift - Vet inte


Lördagkvällens outfit



Lite häxinspirerat men ändå något jag faktiskt skulle kunna ha på mig annars också. Ville inte vara allt för tillfixad, skulle hem till mormor och morfar på middag innan jag åkte till Melody.

☻ Örhängen - Glitter
☻ Linne - H&M
☻ Linne - H&M
☻ Tights - Cubus


RSS 2.0