Jullov!


Humör: nyvaken och glad

Kan ni fatta att det är julafton imorgon?! Det är helt sjukt. Allt har gått så himla snabbt, hela terminen är plötsligt slut. Det ligger som en overklighetskänsla över det hela, jag kan ärligt talat inte fatta det! Gud va skönt det ska bli med lov, gaah jag blir glad av bara tanken. Vad tycker ni om att ha jullov nu, är det inte skönt?♥

Nu tänkte jag berätta om gårdagen för er som är intresserade, haha.
Först hade vi avslutning klockan 11 i kyrkan. Efter det gick alla klasser till sitt hemklassrum och fick hade betyg. Jag blev jättenöjd med mina; 5 MVG, 5 VG och 1 G! Jag trodde faktiskt inte att jag skulle få så bra. Här är bildbevis för dom som inte tror mig: (jag har täckt över namn, personnummer, klass, skola och kommun på bilden)


Efter betygsutdelningen gick jag, Sharmin och Ida först hem till Ida för att hämta några filmer, och sen fortsatte vi hem till Sharmins mormors hus. Hennes mormor är bortrest och därför fick vi låna huset och vara där. Efter en stund kom Lollo, Deka och Daisy också dit. Vi hade det jättemysigt, kollade på film och tjockade oss. Då vi gjort det i typ 7-8 timmar så var Deka och Sharmin tyvärr tvungna att gå hem. Men jag, Lollo, Ida och Daisy behövde inte åka hem än, och det ville vi inte heller. Därför drog vi till Sunnerstabacken och åkte pulka, hahah! Jag mindes inte att det är så otroligt kul att åka pulka, grymt roligt var det verkligen! Vid klockan 11 kom Idas mamma och hämtade oss och skjutsade hem oss, gulligt! Lollo stannade hos mig ett tag, vi satt och pratade och redde ut en massa grejer, vilket kändes hur bra som helst. När hon gått hem satt jag och töntade mig framför datan ett bra tag innan jag gick och la mig, haha, men sen somnade jag tillslut. Det var i alla fall en riktigt bra dag, oförglömlig!

Nu ska jag julstäda i mitt rum och sen får vi se vad som hittas på. Have a nice day.

Kommentarer
Postat av: Malin

SV: haha okej :) ja, jag älskar att göra listor över saker - man kommer bättre ihåg, och så kan man pricka av sakerna en efter en, då känns det lättare :)

2009-12-23 @ 12:28:19
URL: http://abrandnewstart.blogg.se/
Postat av: agnes

grymt bra betyg du fick! men hur kan ni bara ha 11 ämnen ? ;s

Jag har 17 ämnen och om man tar bort ks & italienska blir det 15 ämnen :o <33

2009-12-23 @ 14:16:56
URL: http://agneslindbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0