Hej söta läsare!

Förlåt för att det blivit så dåligt med updatering nu, jag skrev faktiskt ett inlägg igår hemma hos Malin, men precis när jag skulle publicera tog hennes batteri på datan slut så allt stängdes ner och inget sparades, tyvärr. Men nu sitter jag i alla fall här och skriver, det är ju bra.

Igår hade jag, Malin, Jimi och Sara myskväll. Först bakade jag, Malin och Jimi pizza, mums. Sen började vi kolla på Malins favoritfilm, "The Dude". Egentligen heter den nåt annat med hon och hennes pappa kallar den för det. Precis är vi hade börjat kolla kom Sara. Haha när vi hade kollat ett tag var det tillslut ingen som kollade på filmen för den var så dålig. Så då bytte vi till Ali G, min och Malins favoritkille, hehe. Aja sen var tyvärr Sara tvungen att dra, och sen lite senare stack Jimi också. Jag sov hos Malin. Sen idag åt vi pizzarester till frukost, sen kom min familj och hämtade mig, och nu sitter jag här.





Vad har ni gjort igår/idag?♥

Höst ♥








Dagens



Kofta - Bikbok, Halsband - Gjort själv, Linne - H&M, Skärp - H&M,
Tubtopp (som kjol) - Gina tricot, Nitarmband - Vet inte, Tights - H&M.


Idag ska jag..

♥ Tvätta håret
♥ Klä på mig och fixa mig
♥ Klippa mig
♥ Träffa Agnes♥ och Astrid♥ på stan
♥ Städa mitt rum
♥ Åka till Malin♥ och sova där

Kostymförslag?



Imorgon är det ju Halloween, och jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Ärligt talat skulle jag nog helst vilja klä ut mig till pommes frites från McDonalds, men tyvärr ha jag ingen sån kostym. Plus att man vill ju kunna skrämma folk! Det går nog inte så bra med den kostymen. ;) Så det får nog bli något lite mer klassiskt.

Vad ska ni göra på Halloween? :)

Nybadad




badkar + varmt vatten + badskum + stearinljus = hög mysfaktor


Min dag i bilder



Träffade Fanny på stan vid 2. Vi gick och tog en lång fika på Günterska, supermysigt. Det var ett bra tag sen vi träffads sist så vi hade väldigt mycket att prata om. Kul att träffa henne!



Efter fikat gick vi till H&M en snabbis för jag skulle kolla på en grej. Sen tog jag bussen till Gottsunda där jag mötte upp Sabrin. Vi gick tillsammans till Media, där vi firade hennes fördelsedag (grattis gumman!) genom att kolla på film och bara mysa. Vi såg "Get smart", den var bra, rolig. Mysig kväll i alla fall.



Efter det gick jag hem, duktig som jag är (okej pappa skulle hämta mig egentligen men sen kunde han inte så jag blev skitsur och la på i hans öra.. men det låtsas vi inte om)!


Mysfrukost



I ♥ nice makeup



MAKE UP STORE


Red lips




BIKBOK


Coola tights




THE COBRA SNAKE


Härligt tidsfördriv


Gud vad jag älskar att ta en kopp te och sätta mig framför brasan och bara mysa. Det har faktiskt börjat hända allt oftare nu för tiden, vilket jag är väldigt glad för. Jag har blivit mycket bättre på att slappna av, och gissa om jag behövde det! Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Gott och länge. Det är ju lov! Passa på och njut nu medan ni kan, det varar inte för evigt, tyvärr. Sleep tight, kisses!♥

Moments of happiness

Ni kanske undrar varför jag gjorde om hela min design? Flera av mina vänner har i alla fall frågat. Faktiskt så tycker jag att den gamla var rent ut sagt skitsnygg, men den kändes så opersonlig. Jag ville hitta på något eget. Därför valde jag ut mina absoluta favoritbilder som jag har i datan, bilder från tillfällen då jag varit riktigt lycklig, och satte ihop till två remsor som jag sedan la in i bloggen.

 Den här bilden är från en underbar, oförglömlig dag som jag spenderade med en av mina allra bästa vänner; Lovisa.

 Den här bilden är tagen i Bydalen, en dag då det var "den perfekta skiddagen", allt va helt toppen: sol, lagom kyla och vind, allt man kan önska.

 Den här bilden är från en semester jag var på med min familj, på Kreta. Bilden symboliserar min och min lillasysters sjuka humor.

 Den här bilden är tog jag i London, en av mina absoluta favoritplatser - på hela jorden. Jag älskar den staden.

 Den här bilden är tagen nere vid sjön på mitt sommarställe, Fiskarbo, som jag älskar älskar älskar otroligt mycket!

 Den här bilden föreställer mig och Malin - en av mina absolut bästa vänner. På bilden badar vi i Egypten, vilket var en oförglömlig semester.

 Den här bilden representerar cykling - something i just love. Bilden togs på en perfekt höstdag - solig, varm och lagom blåsig.

 Den här bilden föreställer (om det inte syns) fika, mums. Bilden togs då jag fikade med min underbara vän Agnes.


Ny design!

Har fixat helt ny design på bloggen, vad tycker ni?♥


Dagen

Vaknade imorse vid åtta och mådde skit, såklart. Runt tio kom Maja in och gav mig frukost på sängen, gulliga unge! Sen tog jag en lång varm dusch och några ipren. Då mådde jag mycket bättre. Efter lunch stack jag ner på stan och träffade Lollo, Mohammed och Sharmin. Vi gick bara runt ett tag, mysigt att träffa dom nu igen, det var ett tag sen! Men jag var tvungen att dra ganska tidigt, för jag skulle hem till Malin och hämta mina grejer. Det gick bra, mamma kom och hämtade mig där, så slapp jag cykla hem vilket var väldigt skönt. Och ja, nu sitter jag här. Är lite hungrig så ska gå ner och be mamma börja göra mat. Vi hörs senare! Puss♥

Dagens



linne-h&m, sjal-vet inte, skärp-timberland, shorts-cheap monday,
tights-h&m, örhängen-pilgrim, diadem-glitter.



kappa-h&m, väska-accent, skor-skopunkten.


-


Förlåt, jag förstår inte själv varför jag gör såhär.


Internetproblem

Hej söta läsare! Förlåt förlåt för att det inte har blivit någon uppdatering idag förän nu, det är så att det har hänt något med internetanslutningen hemma hos mig så inga datorer funkar där. Nu sitter jag i alla fall hemma hos Malin. Vi ska äta middag nu och sen ska vi dra hem till Jimi och träffa lite folk. Uppdaterar sen när vi kommer hem! Pussar♥

http://shop.hm.com/se/wishlist

I min önskelisa på H&Ms hemsida kan ni hitta dessa:

Skor, 299:-

Cardigan, 399:-

Grovstickad tröja, 399:-

Just nu



Sitter helt ofixad med myskläder framför datan och nördar mig.
Vad gör ni?♥


Inspiration på hög nivå






Skor som dödar




Godmorgon!

Nu ska ni få höra om den värsta väckningen jag någonsin varit med om!

Jag ligger och sover väldigt fridfullt, klockan är ungefär 10. Och så ringer någon till Malin! Jag ba gaaaah. Men där slutar inte berättelsen. Jag lyssnade inte på vad hon sa till personen i telefonen, utan jag somnade om. Ungefär en timme senare halvvaknar jag av ett smaskande ljud. Jag ba vafan kan Malin försöka äta sitt godis lite tystare eller!? Efter att ha lehat där ett tag och lyssnat på hennes hemska smackande vänder jag mig om för att slå till henne så hon håller käften! Och så ligger HON OCH HENNES KILLE DÄR JAG STRULAR! Asså shit kan ni fatta? Jag fick väärsta damputbrottet. Så nu sitter jag uppe med hennes syrra och bloggar. Haha snacka om att jag ska hämnas på henne! Vet inte riktigt hur än, men här kommer i alla fall en sepe-bild på henne så länge, det får bli en liten förhämnd.

- BILDEN RADERAD PÅ GRUND AV HOT FRÅN MALIN OM ATT HON SKULLE LÄGGA UPP HEMSKA BILDER OCH VIDEOS PÅ MIG OM JAG HADE KVAR DEN -

Godnatt sweeties♥

Nu ska jag och Malin gå och lägga oss, hoppas ni haft en underbar kväll! Pussar♥

Myskväll

Nu sitter jag hemma hos Malin. Vi kollar på Harry Potter (haha), dricker o'boy och äter popcorn, haha vår nya grej dedär. Vi var i nån studio och träffade lite folk tidigare ikväll, men sen va vi tvungna att åka hem för Malin skulle diska. Så nu har vi lite myskväll här, riktigt trevligt. :)

Förlåt för dålig uppdatering!

Hej söta bloggläsare!♥ Förlåt för att det har blivit så dåligt med uppdatering idag, har haft lite fullt upp. Jag och Malin vaknade vid halv 1, eller halv 12 blir det ju nu eftersom vintertiden börjar idag. Sen hade vi spadag hela dagen, jag kom just hem. Jättemysigt var det i alla fall, vi badade (i hennes lilla badkar..) och använde en massa krämer och peelingar och sånt. Vi skulle göra egna ansiktsmasker också men sen orkade vi inte, haha. Vad har ni gjort idag?♥


Filmmys

Jag och Malin kom hem för en liten stund sen, vi var ute och träffade en massa folk, riktigt mysigt. Nu sitter vi och tittar på Fast and Furious, dricker o'boy och äter popcorn. Vad har ni gjort ikväll?♥

Malin ♥

Jag kom precis hem till Malin. Men vi ska gå till Preem och köpa godis nu, haha, så vi hörs senare. Puss!♥

Dagens makeup



ögonbrynsfärg - makeupstore, ögonskugga - makeupstore, kajal - lumene, mascara - maxfactor, foundation - rimmel london


Dagens outfit




sjal - vet inte, linne - h&m, bolero - zara, armband - gina,  tights - vet inte


Top 3 låtar


H&Ms nya kampanj: Soft winter knits








Snygga cardigans från BikBok


Grå kortärmad cardigan, 399 kr. Vit cardigan med knappar, 499 kr.


Festklänning från BikBok, 399 kr.



En tjej hade den här supersnygga klänningen på sig igår på Annysfest, och jag blev totely in love! Extra plus också för att hon hade matchat jättesnyggt med svarta accessoarer och skinnjacka. :)


Now i'm awake!

Guuuuuuuud va skönt med lov! Nu kan jag verkligen känna att det är lov. När jag vaknade imorse tänke jag inte "Shit, nu måste jag ta vara på dom här 2 dagarna av ledighet innan det är skola igen! Ring någon! Stan!" Haha och gisa hur skönt det var att slippa tänka det? Jag kan bara vara hemma och chilla hela dagen och inte göra någonting. Funderar faktiskt på att kanske göra det, vi får se. Vad hade ni tänkt göra idag?♥

Besöksrekord!

 I'm so happy. :D Fortsätt besöka så lovar jag att jag ska börja uppdatera oftare!

Kvällens



Färgtemat på festen var rosa. Därför hade jag på mig:

☼ persikorosa tunika från gina tricot
☼ svarta tights från h&m
☼ silvrigt diadem från glitter
☼ armband med stora pärlor från ur&penn
☼ stora pärlörhängen från glitter
☼ litet pärlörhänge från accent


Bilder från kvällen


Födelsedagsbarnet!♥





Haha okej det här va typ bara bilder från när vi åt, tog inga fler bilder för ja, min mobilkamera suger balle. Men det var jättemånga andra som hade kameror så förhoppningsvis kommer det fler bilder sen om dom kan skicka till mig. :) By the way gav vi (jag, Lollo, Sabrin, Sharmin och Deka) Anny: en mössa, en tröja, ett diadem, en duschtvål, en bodylotion och en body butter, allt från H&M.

UPDATE: Sharmin skickade en bild till mig i alla fall, haha ;)


Från vänster: Sabrin, jag, Lollo och Deka.

Hemma nu :)

Nu är jag hemma från Anny, riktigt lyckad fest blev det. Otroligt rolig kväll, tack för den tjejer! Bilder kommer strax. ;)

So much better

Mår tillräckligt bra för att gå på Annys tjejkväll, yes! Har bara lite ont i huvudet men det går nog över. Ska byta om och fixa mig lite nu, sen tar jag och Lollo bussen till Gottsunda där vi ska möta upp dom andra innan vi går till Anny.
See you later, puss! ☼


Dagens



☼ Sjal från H&M

☼ Magtröja från Åhléns

☼ Linne från H&M

☼ Shorts från Gina Tricot


Dålig start på lovet

Min morgon och förmiddag flöt på som vanligt, men precis innan lunch började jag få lite ont i magen. Jag är nog bara hungrig, tänkte jag. Men sen blev det värre och värre, och innan sista lektionen idag var jag tvungen att springa in på toan för jag trodde att jag skulle spy för jag hade så ont. Så pappa kom och hämtade mig (tack!♥). Nu har jag sovit i någon timme, och känner mig mycket bättre. Men snacka om att hela min eftermiddag försvann nu, jag som skulle fira höstlovets början genom att gå och fika med mina babys Astrid och Agnes. Men nej.. Nu blev det inte så. Förlåt tjejer, jag ville verkligen det vet ni!♥

Hoppas ni har haft en bättre dag än jag, puss♥


Gud vad jag längtat; äntligen sängen!

Huh efter en jobbig kväll av mycket plugg känner jag mig äntligen hyfsat klar. Är grymt trött så nu tänker jag krypa ner i sängen direkt, gud vad skönt! Förlåt förresten att det inte blev någon dagens outfit idag men har verkligen inte hunnit ta någon bild! Men hade i alla fall på mig beigea chinos och en randig tee för den som undrar. ;) Hoppas ni sover gott! Puss♥

Stan, dans & mammas pojkar

Blev ingen uppdatering förns nu, sorry about that. Harhaft fullt upp enda sen jag slutade skolan. Då stack jag, Lovisa, Sabrin, Deka och Sharmin ner på stan och köpte present till Anny som fyller år imorgon. Vågar inte skriva vad vi köpte här om hon skulle titta in på min blogg så vi håller det hemligt till imårn kväll. ;) Efter det gick i alla fall jag och Lovisa direkt till dansen. Och nu sitter jag och tittar på mammas pojkar. Helt sjukt programm, haha. :) Vad har ni gjort idag?♥


Den väldigt coola Kristian..


Godmorgon! :)

Nu är jag vaken, och supertrött. Allt detta pluggande - GAH. Snart höstlov, bara två dagar kvar i skolan det klarar jag! Haha sitter peppar mig själv här x) aja, har 2 spanskaläxor till idag men har tapat bort min skrivbok så jag kunde inte göra dom.. Hm, hoppas verkligen den är i skolan, annars kommer min lärare döda mig. Men nu ska jag äta frukost! Pussar♥

Min kväll fördrevs med...

Mjukiskläder, en brasa, en saccosäck, en filt, en kopp te, en SO-bok, två ordböcker, en hel del bra låtar och en gullig familj.♥


Julia i ett nötskal.. :P

Alltid när jag tänker "Men ja nu har jag ju lite tid över, varför inte passa på att ta lite fina bilder jag kan lägga upp på bloggen?" slutar det såhär:


Det går från lip till pose..

Till pose (?) till.. Ja jag vet inte vad jag ska kalla det? Groda?


:)



Tycker du att du har en bra blogg och förtjänar fler besökare? ;) Isåfall är en bra början att bli medlem på Bloggtrafik.nu, här. Om du blir medlem garanteras du direkt 100 besökare, bara sådär. Plus att det är helt gratis! Grymt skön sida säger jag bara. Och om du blir medlem hjälper du även mig att få fler besökare, så det skulle vara gulligt. Lycka till! :)

Stan med Ballie

Trevlig eftermiddag med min älskade Malin. :) Vi gick runt och kollade lite allmänt på kläder. Vet inte varför men vi fastnade i flera timmar inne på H&M. Hittade några riktigt snygga grejer där, bland annat:


 Tror jag ska köpa den svarta cardiganen när jag får pengar, den var jätteskön plus att en vanlig svart kofta alltid är bra att ha, lite basic sådär. :)



Den här jättesnygga pälsmössan fick följa med mig hem!♥
H&M, 99:-

It-skorna? ;)

Har sett massor av den här typen av skor i höst, kängliknande svarta boots. Själv tycker jag att dom är supercoola, vad tycker ni? :)

Todays outfit


Det blev lite stressigt imårse eftersom jag försov mig så slängde bara på mig något, blev lite tråkigt.. Menmen ;)

♥ diadem - glitter
♥ örhängen - gina
♥ armband - vet inte
♥ linne - newbody
♥ kjol - h&m
♥ tights - h&m

Hello ♥

Blev ingen uppdatering imorse, försov mig jättemycket! Men nu fick jag håltimme sista lektionen (yeay!) så det blir lite bloggning nu istället. Ska in till stan och träffa Malin strax, ska bli kul det. :) Jag ska kolla om jag hittar någon snygg pälsmössa, hihi. Vill verkligen ha en, coola som tusan är dom ju! Puss♥

En lite annorlunda variant av pälsmössa från H&M, snygg den med tycker jag :)


Just nu



Sitter och tittar på DHW, pluggar SO och bloggar - samtidigt. Haha snacka om att jag är mångsidig. ;)

Varma tröjor = ♥

I just love varma tjocktröjor! Speciellt nu på hösten när det börjar bli lite kyligt ute. Hm.. Lite är nog inte rätt ord. Aja, jag får pengar nästa vecka (är ganska pank för tillfället), så jag har börjat kolla lite på någon tröja jag kan tänkas köpa när jag får dom. Här är några favoriter jag hittat:


 499 kr, Modekungen                     499 kr, Modekungen


299 kr, Cubus                                 349 kr, Cubus


399 kr, H&M                                   199 kr, H&M


350 kr, Monki                                   400 kr, Monki

Om ni har några tips på nån affär eller sida där det finns snygga tjocktröjor kan ni gärna kommentera! :)

Todays outfit



♥ Silverringar - Gina tricot
♥ Grå tubhalsduk - Gjort själv :) *stolt*
♥ Mörkgrön bolero - Zara
♥ Grått linne - H&M
♥ Brunt midjeskärp - H&M
♥ Svarta tights - Gina tricot
+ Mullvadsfärgad skinnjacka - Rättviks marknad
+ Svarta boots med knytning - Skopunkten

Bytte ut tightsen och fick ta av mig ett av linnena jag hade på mig eftersom dom blev leriga när jag ramlade :P

Smidig som man är.. :)



Haha jag lyckades halka när jag, Lollo och Mohammed cyklade hem från skolan, i lera! ^^ Det ser ut som att jag ligger och grinar på bilden, med det gör jag inte bara så ni vet. ;)

Godmorgon!

Har lite bråttom nu så hinner inte blogga, men hopps ni får en bra dag! :)

Skolan tar livet av mig

Snart orkar jag inte mer, gud vad mycket plugg det blir! Om man vill ha högre betg än G så måste man jobba så mycket hårdare i alla ämnen. Jag har både fysik- och soprov på fredag, plus en massa andra läxor. Jag har redan sömnproblem, det här gör inte saken bättre direkt. Men men, man förstår ju att lärarna vill ha klart en hel del grejer innan höstlovet nu. Gud vad skönt det ska bli med en veckas lov! Bara ta det lugnt; sova, äta och vara med kompisar, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig och sova. Ganska länge blir det också inatt eftersom jag börjar sent imorgon! Lovely. Pussar♥


Trash top från Chicy, 499 kr.


Hoodie från Chicy, 499 kr.


Väskor med dragkedjor - the new thing?



Alla väskor kommer från H&M. Jag tycker dragkedjsväskor att det är snyggt, i alla fall till rätt outfit. Har fastnat lite för den bruna väskan nere till vänster. Vad tycker ni om väskor med dragkedjor? :)


Todays outfit +




♥ Svart everestjacka - Stadium
♥ Svart stor väska - Accent
♥ Svarta boots med knytning - Skopunkten

Todays outfit




Jag valde oknäppt :)

♥ Grå tubhalsduk - Virkat själv! (gjore klart idag på syslöjden)
♥ Vitt linne - Newbody
♥ Blårutig skjorta - Cottonfield (pappas)
♥ Svarta tights - H&M

Knäppt eller oknäppt?



Knäppt eller oknäppt, vad tycker ni är snyggast? :)

Godmorgon!♥

Har ni sovit gott? :) Jag får ta och säga att det har jag faktiskt gjort. Skönt efter en helg med alldeles för lite sömn. Första skoldagen i veckan brukar ju alltid kännas lite jobbig men jag är rätt pigg idag faktiskt, det känns bra! :)


Hej sötisar♥ Förlåt för att det har blivit så dåligt med uppdatering idag och igår, men jag har inte mått så bra som ni antagligen har fattat. Men jag har bestämt mig för att lägga det som hände bakom mig nu, försöka se det positiva i det hela. En sak har jag faktiskt kommit på; jag älskar mina föräldrar otroligt mycket. Självklart visste jag att jag gjorde det innan det här hände också, men jag vet inte, det är något nu efteråt som fått mig insett hur mycket det faktiskt är. Det känns ändå bra på något sätt.

Igår, då det kändes som att tårarna aldrig skulle ta slut:

Julia: Mamma, älskar du mig fortfarande?
Mamma: Gumman såklart jag gör! Jag och pappa älskar dig vad som än händer, hur dumma grejer du än gör kommer vi aldrig sluta älska dig.


...

Igår hände en grej som fick mina föräldrar att tappa förtroendet för mig. Jag ångrar allt det jag gjorde enormt mycket, det var idiotiskt. Ingenting är värt att se ens föräldrar så besvikna. Jag tänker inte berätta om det som hände här i bloggen, men jag måste ge er ett råd. Ni som fortfarande har kvar era föräldrars förtroende, sumpa det inte! Ni vet inte hur ont det gör när det väl är gjort.


LOVE

Lite kärlek till er läsare:



Fick idén av en annan blogg, kommer tyvärr inte ihåg namnet för tillfället. Men länkar till den när jag kommer på!

God lunch (?) sötisar


Ärligt talat vet jag faktiskt ingen som är så söt när dom är nyvakna som Malin ^^

Malin stack just hem, nu ska jag skyna mig med att duscha och städa mitt rum så att jag kan ra dit så snabbt som möjligt. Vi hörs nog lite senare, antagligen från Malins dator då. Puss på er♥


Myskväll♥

Ligger i sängen med datorn nu. Malin och jag har haft en riktig myskväll. Bara chillat, ätit godis och kollat lite på idol. Och nu ska vi gå och lägga oss strax tror jag faktiskt. Båda vi är jättetrötta, vi får väl skylla på en jobbig skolvecka.


Jag när jag gick för att möta Malin i regnet :)

Snygga tröjor från H&M



H&M har fått in lite nya tröjor, riktigt snygga också de flesta av dom. Funderar faktiskt på att beställa hem någon innan dom tar slut.. :) Vilken gillar ni bäst?

Right now




Todays outfit: jeans



Mitt hår ser lite slickat ut, iknow, men de är för att de regnade när jag cyklade hem från skolan :P

Linne - H&M
Tröja - VILA
Jeans - CHEAP MONDAY

+ Svarta klackskor - SKOPUNKTEN
+ Svart väska - ACCENT
+ Grå kappa - H&M

Skola nästa

Nu sticker jag iväg till skolan, have a nice day people! Pussar♥

Minne som en..?

Kom på nu att jag ju har jeansvecka den här veckan! Glömde det imårse när jag valde kläder. Aja, det blir i alla fall jeans imårn, då ska jag inte glömma.

Det har varit en sån där dag man helst bara vill radera ur minnet idag, orkar och kan inte berätta, me vi får hoppas att det inte blir några fler såna dagar på ett bra tag nu. Är i alla fall jättetrött, så jag ska sova nu. Godnatt och puss på er söta läsare♥

Gossip Girl

Usch vilken lång dag det har varit! Men är hemma nu i alla fall, sitter och tittar på Gossip Girl. Strax ska jag iväg på dans och sen ikväll måste jag plugga, har matteprov imårn. Puss♥


Todays outfit +



Todays outfit



♥ Polotröja - vet inte
♥ Linne - H&M
♥ Skinnjacka - gina tricot
♥ Tights - H&M

Godmorgon fina läsare!♥

Det är 0◦ ute! Kallt. Och jag och Lollo ska cykla till skolan. Not very good.. Haha men det är som det är. Men nu måste jag fixa klart mig så vi inte kommer försent! Hoppas ni får en bra dag, pussar♥


Pälsmössa från gina tricot, 129 kr.


Jag har verkligen fastnat för det här med pälsmössor, tycker att dom är supercoola! Funderar faktiskt på att köpa en. Vad tycker ni om dom? :)

Todays outfit: jeansshorts



♥ Tee - Primark (London)
♥ Sjal - Espri
♥ Hood - Vet inte (Prag)
♥ Shorts (avklippta) - Veromoda
♥ Tights - H&M

Converse
Dunjacka

DHW eller DH?

Fick en kommentar om att det heter DH och inte DHW. Vad brukar ni säga? Jag har alltid sagt DHW men DH är ju kanske mer rätt egentligen..? :)

Todays song ♫

Britney Spears - 3

DHW



Sitter och tittar på Desperate Housewives, vad har ni för er?

Todays outfit: jeansväst



rosa sjal - vet inte (london)
vitt linne - newbody
jeansväst - gina tricot
svarta tights - h&m

+ svart dunjacka - everest (stadium)
+ beigea converse


Kavaj från Monki, 600 kr.


Grymt snygg tycker jag, tänk er till ett vitt linne, svarta tights och klackar!

Vad tycker ni?♥


Todays outfit: jeans



♥ Svart magtröja - Åhléns
♥ Vitt linne - Newbody
♥ Brun miniväska - Mulberry (London)
♥ Jeans - Nudie

+ Svarta klackskor - Skopunkten
+ Svart skinnjacka - Gina Tricot


Todays song

Kanye West - Love Lockdown

I'm an artist

Haha jag har inget att göra :)


The winter is påväg

Kom precis in från en iskall friluftsdag. Kul att jag vaknade en kvart innan jag skulle träffa Lovisa imårse, en hel del stress blev det, men vi kom faktiskt bara 5 minuter sent. Vi hade orientering, det gick väl sådär.. Haha det tog 2 timmar för oss att hitta 6 kontroller. Plus att vi höll på att frysa ihjäl! Men nu är jag i alla fall hemma, skönt det! Sitter här och myser i soffan med två stora kuddar, en filt och en kopp varm saft. Ska in till stan och träffa Malin lite senare, så jag passar på att vila ut mig lite extra nu så jag orkar vara social mot henne sen.. Haha :)


Lollo och Mohammed påväg hem.

¡Hola people!

Nu har jag gjort min engelskaläxa, men har spanska och SO kvar. Fast SOn är inte jätteviktig för den är inte förns till på torsdag eller nåt, men jag har bestämt mig för att försöka undvika läxstress så mycket som möjligt den här veckan.

Fick en idé idag när jag satt och tittade på mina tidigare outfits på bloggen. Det var jättelänge sen, och då menar jag verkligen jättelänge, jag använde helt vanliga jeans! Vet inte varför, det har bara blivit så. På grund av det ska jag nu ska ha en jeansvecka! Jag måste ha någon form av jeansplagg på mig varje dag denhär veckan. Och det måste ha vanlig jeansfärg (alltså ljus- eller mörkblå). Haha ja som ni kanske förstår så får lite skumma idéer ibland.. Fast det här var faktiskt en av mina bättre!


5 par jeans i samma färg men annars helt olika utstyrslar. Alla kommer från H&M.

Nu måste jag gå och fortsätta plugga! Puss♥

Hår!


Enda sen första gången jag såg den här H&M-modellen har jag älskat hennes hår & frisyr! Nu börjar det verkligen bli dags för mig att klippa mig, mitt hår är jätteslitet. Men nu är det så att jag hade tänkt spara ut mitt hår.. Så jag vet inte, det börjar äntligen bli lite längre. Tycker ni jag ska klippa till något liknande som modellen på bilderna har eller fortsätta spara ut?♥

Hiss & Diss



Nelly.com's snygga jeans! - Var inne och tittade lite på Nelly.com och såg att dom fått in nya jättesnygga jeans! Fastnade särskilt för dom här två paren från Cheap Monday:
 
Extra plus för att båda paren bara kostar 499:-/st!



Louis Vuittons vårkollektion 2010! - Var inne och läste Charlotta Flinkenbergs bloggChic.se (ÄLSKA CHIC!) och fick syn på bilder från Louis Vuittons vårkollektin 2010:

Måste säga att jag håller med henne till 100%, otroligt fult! Läs hennes inlägg om kollektionen här: Marc Jacobs får kicken från Louis Vuitton?


Todays outfit


Det fick bli en lite luffig outfit idag, orkade inte, det var för tidigt.

♥ Linne - NEWBODY
♥ Kofta - BIKBOK
♥ Jeansleggings - BIKBOK


Gudstjänst

Kom precis hem från gudstjänsten i Sunnerstakyrkan. Det var faktiskt helt okej, barnkören sjöng, gud va gulliga dom är! Jag sjöng också i den kören när jag var liten, kan inte fatta att jag också har stått där framme i kyrkan och sjungt psalmer och gjort draman och sånt, det känns som 100 år sen.


Mysig lördagkväll

Åkte in till stan med Lovisa vid halv 9. Vi gick på bio, Sommaren med Göran. Egentligen var det meningen att vi och Mohammed skulle gå och se The final destination 3D, men sen va det en massa som sa att man inte fattade den om man inte sett dom tidigare filmerna, så vi bestämde oss för att ta det biobesöket någon annan kväll istället. Men så ville Lollo gå och se Sommaren med Göran istället, men då hade Mohammed åkt till Stockholm så han kunde tyvärr inte följa med. Aja, filmen var jätterolig i alla fall, rekomenderas helt klart till alla er som har lika dålig humor som mig och Lovisa (vilket är.. ganska dålig)!



Nu hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig och sova. Ska upp tidigt imorgon på gudstjänst, usch va jobbigt! Men men, det är som det är. Sov gott! Puss på er♥


Hihi i'm a fatsoe

Kom precis hem från konfan, nu sitter jag och mumsar på lite ♥toblerone♥.. MUMS. Haha jag kommer seriöst bli tjock snart om jag inte börjar dra ner på godiset. Men de är faktiskt lördag idag ju, det kan jag ha som ursäkt! Men jag måste gå ut och klippa gräset nu, annars får jag inte gå på bio ikväll (skumt, iknow, that's my parents..), så vi hörs sen! Puss♥

Todays oufit


♥ tröja - gina
♥ skärp - gina
♥ tights - h&m
Nu sticker jag alldeles strax iväg på konfaträff, vi hörs senare!


Nu är det dags för..

FREDAGSMYS!♥ Haha älskar den reklamen, ovanligt bra för att vara reklam får man ju ta och säga. Plus att dendär sången har blivit värsta känd ju. Nu ska jag alltså (som ni antagligen redan fattat) gå ner och mysa en stund med lite chips och en tv.. Hihi. Sen lite senare ska jag träffa Lollo. Hoppas ni får en bra kväll! Puss♥

Hej söta läsare!♥

Förlåt för att det har blivit lite dåligt med uppdatering nu dom senaste dagarna, har haft så mycket annat för mig! Igår efter skolan hade jag dans och sen var jag i Eriksberg på kvällen och träffade folk. Idag hade vi orientering på idrotten, som alltid brukar vara skittråkigt, men idag va de faktiskt ganska kul för jag gick med Lollo och Mohammed. Vi kom till en glänta där det visade sig att Mohammed hade en massa barndomsminnen, så han tog lite kort på mig och Lollo så att vi skulle vara en del av hans barndom :D Haha, här kommer två av dom:




Todays outfit


Försov mig imorse, därför hann jag inte med någon uppdatering, sorry about that! Så outfiten blev lite luffig idag.

♥ Linne - H&M
♥ Polotröja - gina tricot
♥ Jeansleggings

Inspiration!

Inspiration till dagens outfit fick jag från en sida i PLAZA. Såhär såg den ut:


Trötter

Hello sweeties♥ Kom precis in, var borta i Eriksberg och träffade lite folk. Tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig strax, är jättetrött! Men måste plugga lite fysik först.. Blä. Aja, puss på er♥


Lyx eller budget?

Haha okej det kan man nog knappast säga när det bara skiljer en 100-lapp, men ni får hålla med om att dom här snygga polotröjorna är väldigt lika?


Grå kortärmad polo, 399 kr, Cubus   Grå kortärmad polo, 299 kr, H&M

Todays outfit




♥ Linne - LINDEX
♥ Jeansskjorta - gina tricot
♥ Halsduk - vet inte (pappas)
♥ Strumpbyxor - H&M
♥ Kängor - Trotters

Uppenbarligen

har jag försovit mig! Jag trodde vi började kvart i nio men vi börjar tydligen halv, så nu blir de lite stressigt här, puss!♥

Hiss & Diss



HÖSTEN - Helt klart min favoritårstid! På dagarna med fint väder kan man gå ute i solen och titta på lövens alla fina färger, och på dagarna då det är dåligt väder kan man sitta inne framför teven med en kopp varm choklad och en filt och bara mysa medan man hör regnets smattrande mot rutan.. Låter det inte härligt?



PLUGG - Usch vad jag blir trött på allt detta pluggande. Läxor, prov, inläningsarbeten! Jag får ont i huvudet bara jag tänker på det. Plus att jag har en hel del kvar.. Går ju bara i åttan, tänk hur det blir sen på gymnasiet, eller ännu värre, universitetet! Aja, det är framtida problem, dom får jag ta i tu med senare. Lev i nuet.

Todays outfit



♥ Blommönstrad sjal - H&M
♥ Mullvadsfärgad skinnjacka - Rättviks marknad
♥ Vitt linne - LINDEX
♥ Vit tee - gina tricot
♥ Svarta strumpbyxor (syns inte) - H&M
♥ Gråa jeansleggins - BIKBOK
♥ Rosablommiga converse - OFFICE (London)

Nyvaken möttes jag av

klarblå himmel och sol utanför fönstret. Det är sånt som ger hopp om en bra dag! Älskar det här kyliga, klara vädret som bara finns på hösten.

Tog en jättefin höstbild igår:


Nu sitter jag här och mumsar på en tallrik fil med crunchy. Har sovmorgon idag, börjar inte förns halv 11! Så jag passar på att njuta. Puss♥


Här sitter jag

med Malins huvud sovandes på min axel.. Haha, hon måste ha varit rikigt trött lilla gumman. Så jag kan inte nå mina läxböcker och vill ine väcka henne. Svårt. Men hon vaknar nog snart får vi hoppas, vi som skulle göra chokladbollar och allt (hehe tjocka som vi är..)!

Idag efter skolan tog jag bussen ner på stan till Katarinaskolan. Träffade Melody, Astrid och Agnes mm. Sen väntade jag tills Malin slutade, och cyklade hem hit med henne.


Ballie älskling♥

Vi har inte gjort så mycket, mest suttit här och chillat. Men nu har Malin vaknat så vi ska gå ner och göra chokladbollar nu, mums! Pussar♥

Todays outfit



♥ Blomörhängen - vet inte (Portugal)
♥ Vitt linne - LINDEX
♥ Mörkblå tubtopp (som kjol) - gina tricot
♥ Svart flätat skärp - Timberland
♥ Svarta strumpbyxor - H&M



♥ Svart sammetssjal - H&M
♥ Grå dubbelknäppt kappa - H&M
♥ Stor svart väska - accent
♥ Svarta boots med snörning - skopunkten

Godmorgon!

Jag är vaken och faktiskt ganska pigg! Det är bra så här i början av veckan. Behöver lite energi till skolan nu känner jag. Har väldigt mycket läxor och grejer som måste göras nu, och ska verkligen försöka ta tag i det idag. Haha okej vi får väl se hur det går.. Men skaförsöka i alla fall. Men nu måste jag fortsätta fixa mig, ha en bra dag! Puss♥


Malinkväll♥

Efter middagen cyklade jag till Eriksberg och träffade Malin en stund, det var mysigt. Vi satt ute i duggregnet under ett tak och njöt av den friska luften. Men efter ett tag blev det lite kallt så då gick vi in och satte och och chillade i en trappuppgång istället, haha typiskt oss..



Nu har jag massor av plugg att göra, men orkar verkligen inte. Tar det imorgon istället.. Då får det bli en pluggdag. Pussar♥


Min eftermiddag

Efter att ha tränat duschade jag och åt frukost/lunch. Sen klädde jag på mig ocg fixade mig lite, och tog bussen ner på stan. Träffade Agnes. Hon köpte födelsedagspresenter till sina föräldrar (båda fyller år denhär veckan!) och en tee. Själv köpte jag ingenting faktiskt, haha. Försöker spara pengar här. Sen gick vi i alla fall och fikade på jättemysiga Café 018. Rekomenderas! Vi tog varsin kanelbulle (haha ingen av oss gillar det så mycket men dom här va faktiskt helt okej!) och jag tog varm choklad, mums. Vi satt där ett bra tag och bara myste, sen tog jag bussen hem, och nu sitter jag här.


FIKA♥


Agnes smygfotade mig lite..


Och jag henne såklart!

Tack för den mysiga eftermiddagen min söta Agnes!♥

Todays outfit




♥ Blomörhängen - vet inte (Portugal)
♥ Lång lila halsduk - Laredoute
♥ Vitt linne - LINDEX
♥ Mullvadsfärgad skinnjacka - Rättviks marknad
♥ Ljusgråa jeans (Malins) - CHEAP MONDAY
♥ Svarta boots med snörning - skopunkten
♥ Stor svart väska - accent

Träning på kanelbullens dag

Nu ska jag iväg och träna, usch va jobbigt. Mamma tvingar mig. Egentligen vill jag bara ligga hemma och mysa i soffan med en filt och en kopp varm choklad.. - men nej, hon tycker jag är lat. Så nu blir det StyrkeMedel på Friskis&Svettis istället.

Senare idag ska jag in till stan och träffa Agnes, kanske fika lite. Det är ju kanelbullens dag idag! Synd bara att jag inte gillar kanelbullar.. Haha aja, är det kanelbullens dag så är det. Då måste man äta kanelbullar helt enkelt.



Hörs senare, puss!♥

Bilder från Rättvik


I bilen påväg till Rättvik.


Backa♥


Maja, pappa och Oskar i fredags kväll, grymt fin fullmåne var det.


Marknadsbesökare.


Mina marknadsfynd:
♥ Svarta fotoramar till mitt rum
♥ Supersnygg mullvadsfärgad skinnjacka


Maja, Oskar, Erik, Nathalie (världens sötaste bebis) och Caroline.

Fredagens outfit:

Hemma i mitt rum bland alla väskor innan vi skulle sticka.

♥ Svart diadem (syns inte) - Glitter
♥ Blommig sjal (ny) - H&M
♥ Ljusrosa tunika - gina tricot
♥ Nitarmband - vet inte
♥ Mörkgråa strumpbyxor (nya) - Cubus

Lördagens outfit:

Påväg till bilen efter att ha gått på marknaden.

♥ Blommig sjal ny) - H&M
♥ Gråa fingervantar - H&M
♥ Svart Everest-täckjacka (ny) - stadium
♥ Svart gosig fliströja (syns inte) - stadium
♥ Vitt långt linne med knappar - Rut mfl
♥ Brunt linne (syns inte) - gina tricot
♥ Gråa jeanstights - bikbok
♥ Beigea uggs (nya) - din sko


Hemma nu♥

Är dödstrött, känner hur mina ögonlock håller på och falla ner, haha. Så varför sitter jag då här med datorn i knät? BTW HAR PAPPA FIXAT MIN LAPTOP NU! WIHO är superglad! För er som inte visste det dog hårddisken förut, den va väl gammal och trött och tålde inte att jag ställde ner den ganska hårt precis när den höll på att stängas av (då datorn är som känsligast).. Aja nu har pappa fixat en ny, thanks!♥ Men nu ska jag fortsätta där jag va: Har lite skuldkänslor för att jag inte hann uppdatera innan jag stack iväg i fredags. Ni visste ju inte ens vart jag skulle, hade tänkt slänga in ett "nu åker jag"-inlägg innan jag stack men nej, det blev så stressigt. Tog i alla fall ledigt vid lunch, stack hem, packade klart, duschade och sen åkte vi. Till Rättvik (Dalarna). Det är höstmarknad där nu den här helgen, och det är typ som en tradition att vi åker dit varje år, på vårmarknaden också. Då går vi på marknaden och träffar våra släktningar som bor där. Så det är det jag har gjort nu, fredag-lördag. Blev faktiskt erbjuden att låna dator hos Erik och Caroline (min farbror och hans tjej), men ville passa på och få träffa dom när jag ändå va där. Vi träffas bara några få gånger om året, det är synd faktiskt, skulle gärna träffa dom oftare. Håller på och laddar över bilder från mobilen till datorn nu, så det kommer lite bilder strax. Puss♥

Bra dag!

Känner på mig att det här kommer bli en bra dag, älskar den känslan. Är inte så jättenervös inför mitt SO-prov faktiskt, känner att jag kan det mesta. Mitt största problem är nog årtalen.. Det är svårt! Speciellt eftersom jag inte vet vilka vi ska kunna. Aja, det får gå bra helt enkelt. Hoppas på ett VG! Men nu ska jag fixa klart mig, pussar!♥

Pressat tidsschema

Jag hatar stress, men ibland går det helt enkelt inte att undvika. Jag visste redan i början av denhär veckan att just den här kvällen skulle bli stressig, så jag var i alla fall lite förberedd så det har än så länge faktiskt gått bättre än jag trodde. Det här var jag tvungen att hinna med idag:

♥ Kolla på Gossip Girl (hehe, okej inte livsviktigt men nästan!)
♥ Äta något
♥ Byta om
♥ Ta bussen in till stan
♥ Ha dans (dancehall/reagge)
♥ Äta middag hos mormor
♥ Duscha
♥ Göra min matteläxa
♥ Plugga till SO-provet
♥ Packa

Haha ganska mycket som måste göras, visst? Ni kanske fattar varför jag har varit lite stressad idag. Men har faktiskt gjort allt på listan utom att packa nu och det får jag lite tid till imårn också så nu är min stresskväll över, skönt! Missade förresten halva SO-lektionen idag och slapp idrotten eftersom jag tog hand om Lollo som mådde dåligt, stackarn! Aja, skönt att få slippa skola i alla fall. Speciellt eftersom det är torsdag, den dag då vi har flest och tråkigast lektioner.


Idag påväg till bussen (dansen), tog min varma jacka. Det är ju iskallt ute!

Nu ska jag börja packa lite, pussar från mig!♥

Todays outfit



♥ Vitt linne - LINDEX
♥ Svart tuptopp (som kjol) - H&M
♥ Brunt midjeskärp - H&M
♥ Vinröd cardigan (syns lite dåligt) - H&M
♥ Svart skinnjacka - gina tricot
♥ Svarta mönstrade tights (nya) - Cubus
♥ Svarta boots med knytning (nya) - skopunkten

Godmorgon!♥

Äntligen börjar bloggningen! Har längtat lite faktiskt. Hade en gammal blogg förut men den lyckades jag tyvärr på något sätt förstöra, så nu börjar jag på en helt ny istället. Ny blogg, ny månad. Jag gillar nystarter, när det gäller det mesta. Det blir som att börja om på nytt, en ny chans att visa vem man är.

Nu ska jag byta om till lite varma kläder, gud vad kallt det börjar bli ute! The höst is coming, and i love it.


Bild från igår, Malin bland alla fina löv i slottsbacken.

Hörs senare, Puss!♥

RSS 2.0